پخش زنده
امروز: -
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در نشست شوراي هماهنگي بانک ها با اشاره به طرح رونق کسب وکارهاي مستقر در شهرکها و نواحي صنعتي کشور، از اعطاي تسهيلات به واحدهاي صنعتي براي ايجاد اشتغال پايدار در سطح کشور خبر داد.
به گزارش خبرگزاري صداوسيما به نقل از سازمان صنايع کوچک و شهرکهاي صنعتي؛ صادق نجفي گفت: درتوافق انجام شده با بانک ها، مقررشد تسهيلات مناسبي براي نوسازي، بازسازي و افزايش ظرفيت و سرمايه در گردش صنايع در نظر گرفته شود.
وي در اين نشست با اشاره به اينکه برخي از صنعتگران مستقر در شهرکهاي صنعتي با کمبود نقدينگي روبه رو هستند، تصريح کرد: بانکها با اختصاص تسهيلاتي با نرخ سود مناسب به طرح ها و واحدهاي صنعتي نقش تعيين کننده اي در ايجاد رونق در صنعت کشور و رفع مشکل بيکاري بعهده دارند.
مديرعامل سازمان صنايع کوچک وشهرکهاي صنعتي ايران، نوسازي و بازسازي واحدهاي صنعتي و افزايش ظرفيت واحدهاي زيرظرفيت مستقر در شهرکها و نواحي صنعتي را، از برنامه هاي اصلي سازمان برشمرد و افزود: به بهره برداري رساندن طرحهاي صنعتي با پيشرفت فيزيکي بالاي 50% مستقر در شهرکها و نواحي صنعتي نيز از ديگر اولويت هاي اين مجموعه است که با همکاري بانک ها محقق خواهد شد.
مديرعامل سازمان صنايع کوچک وشهرکهاي صنعتي ايران گفت: براساس برنامه ريزي انجام شده در صورت ايجاد بسترهاي لازم، نوسازي و بازسازي 8000 واحد صنعتي، افزايش ظرفيت پايدار 12000 واحد صنعتي و تسريع در به بهره برداري رساندن 9500 طرح صنعتي با پيشرفت فيزيکي بالاي 50 درصد مستقر در شهرکها و نواحي صنعتي کشور، در دستور کار همه شرکت هاي استاني قرار گيرد.
نجفي همچنين ايجاد 2000 استارت آپ و شرکت دانش بنيان در شهرکها و نواحي صنعتي کشور را نيز از ديگر برنامه هاي مهم سازمان اعلام کرد و افزود: در صورت تحقق طرح رونق کسب وکارهاي مستقر در شهرکها و نواحي صنعتي کشور، شاهد ايجاد رونق در فضاي کسب وکار به ويژه صنعت کشور خواهيم بود.
معاون وزير صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اينکه کل اعتبار مالي مورد نياز طرح، 572 هزار ميليارد ريال پيش بيني شده است، اعلام کرد: تسهيلات سرمايه در گردش براي اجراي اين طرح ها 284.5 هزار ميليارد ريال و تسهيلات سرمايه ثابت 287.5 هزار ميليارد ريال برآورد شده است.
نجفي تحقق اين طرح را مستلزم تامين منابع مالي با همکاري بانک ها و ساير دستگاه هاي اجرايي برشمرد و افزود: با توجه به اينکه الگوي مورد نظر در اين طرح براي تأمين نقدينگي واحدها، تأمين مالي مبتني بر زنجيره (SCF) است، از اين روي، 30 درصد از تسهيلات سرمايه در گردش به صورت نقدي در اختيار واحد و 70 درصد از آن در قالب برات از طريق زنجيره تأمين، به کل زنجيره تزريق خواهد شد که مزيت اصلي آن کاهش هزينه هاي تأمين مالي و پايداري آن است.